احبائى فى المنتدى الجميل الذى اعتبره بيتى التانى دى اول وصفه اضعها فى هذا القسم وارجو من الله ان تنال اعجابكم وياريت تجربو وتقولولى ايه رايكو ولكم منى اجمل الامنيات السعيده بحلول سنه جديده علينا ربنا يجعلها سنة خير على كل المصريين يارب
افضل
الطرق لعمل الحواوشي المصري
مكوناته الاساسيه..
خبز(شامي او بلدي"قمح")
نصف كيلو لحم مفروم..
...ثمرة بصل كبيرة..
.شحم حيوان بكميه قليله جدا(يمكن الاستغناء عنه..و
الاستعاضه عنه باي ماده دهنيه اخرى كزيت الذره او الزبد او اي مسلي نباتي اخر)..
ملح فلفل بهار.(البهارات هي احد اسرار طعمه الشهي انا
بستخدم بهارات مكونه من القرفه و جوزة الطيب و الكبابة الصيني و القرنفل..و الك****ة الخضراء..و
ورق لورا و حبهان
مطحونين ناعم جدا)
اضافت من عندك..(غير اساسيه)
ثمرة فلفل اخضر.
.مكعبات طماطم..
بابريكا(الفلفل الاحمر الحلو).
.ك****ة خضراء..
ورق فويل (الومنيوم..قصدير)
يتم خلط كل المكونات مع بعضها جيدا ثم نفتح الرغيف البلدى ونضع به الحشوه (هذه الكميه تكفى من 5الى 6ارغفه) ثم ندهن صينيه ماده دهنيه ونضع العيش فيها ثم نغطيه بالورق الحرارى
و
يدخلوا فره ساخن جدا لمدة خمس دقائق ثم تهدأ عليهم النار مدة نصف ساعه.
ويقدم على فرشه من البقدونس مع المخلل
والف هنا
افضل
الطرق لعمل الحواوشي المصري
مكوناته الاساسيه..
خبز(شامي او بلدي"قمح")
نصف كيلو لحم مفروم..
...ثمرة بصل كبيرة..
.شحم حيوان بكميه قليله جدا(يمكن الاستغناء عنه..و
الاستعاضه عنه باي ماده دهنيه اخرى كزيت الذره او الزبد او اي مسلي نباتي اخر)..
ملح فلفل بهار.(البهارات هي احد اسرار طعمه الشهي انا
بستخدم بهارات مكونه من القرفه و جوزة الطيب و الكبابة الصيني و القرنفل..و الك****ة الخضراء..و
ورق لورا و حبهان
مطحونين ناعم جدا)
اضافت من عندك..(غير اساسيه)
ثمرة فلفل اخضر.
.مكعبات طماطم..
بابريكا(الفلفل الاحمر الحلو).
.ك****ة خضراء..
ورق فويل (الومنيوم..قصدير)
يتم خلط كل المكونات مع بعضها جيدا ثم نفتح الرغيف البلدى ونضع به الحشوه (هذه الكميه تكفى من 5الى 6ارغفه) ثم ندهن صينيه ماده دهنيه ونضع العيش فيها ثم نغطيه بالورق الحرارى
و
يدخلوا فره ساخن جدا لمدة خمس دقائق ثم تهدأ عليهم النار مدة نصف ساعه.
ويقدم على فرشه من البقدونس مع المخلل
والف هنا